Të Rejat e Fundit

Te Rejat
Berisha Group
Prej sot vazhdon ndërtimi i Prishtinës së Re nga Berisha Group

Rënia e numrit të të infektuarve dhe rritja e numrit të të shëruarve nga koronavirusi ka bërë që të zbatohen masat më…

Stili i një jete të shëndetshme, fitore kundër viruseve

Në një kohë kur përballemi më viruse të ndryshme e me pandemi, është shumë e rëndësishme t’i përkushtohemi vetes në mënyrën e…

Ambasador Rezidence
Kompleksi i parë SMART HOME në Kosovë!

Me Smart Home tani, mund të thuhet se gjithçka rreth shtëpisë e keni në xhep! Natyrisht që në ditët e ngrohta kur…

Bëhu me banesë në zonën e Ambasadave

Bëhu me banesë në zonën e Ambasadave me super mundësi Tashmë janë duke përfunduar punët e fundit në ndërtesën e parë të…

Ambasador Rezidence
Ambasador Rezidence nga Berisha Group

Kompleksi i parë me pakon “SMART LIFE’ në Kosovë! Koncepti Smart Life përfshin: Smart Video Intercom SMART HOME Smart Security Kompleksi “Ambasador…

background
KENI NDONJË PYETJE?
Kontaktoni stafin tonë miqësor