Në një kohë kur përballemi më viruse të ndryshme e me pandemi, është shumë e rëndësishme t’i përkushtohemi vetes në mënyrën e jetesës. Në zgjedhim mënyrën se si jetojmë, dhe kjo zgjedhje ndikon në sistemit tonë imunitar.

Termi “stil i një jete të shëndetshme” përfshinë shumëçka, por baza e një jete të tillë është vendi ku jetojmë. Të jetuarit afër një parku dhe në hapësira të gjelbëruara është elementi kyç dhe fillimi i ndryshimit të stilit të jetesës.

Këtë ndryshim mund ta filloni duke investuar në Park Residence, në lagjen e gjelbër që po ndërtohet në qendër të Prishtinës së Re. Kjo lagje do të ketë mbi 70% hapësira të gjelbëruara dhe shumë shtesa të tjera që lidhen ekskluzivisht me shëndetin dhe mirëqenien tuaj, nga parqet për fëmijë, e deri te qendrat e mjekësive familjare.

Të jetosh pranë një parku u jep juve dhe familjes tuaj mundësinë për të kaluar kohë së bashku në hapësirë. Në veçanti, për fëmijët dhe të rriturit, kontakti me natyrën është thelbësor për shëndetin dhe zhvillimin e tyre. Të jesh aktiv fizikisht, të eksplorosh mjedisin tënd dhe të marrësh frymë në ajër të pastër është e mirë për ty pa marrë parasysh moshën. Kalimi i kohës jashtë, në hapësira të gjelbëruara, bënë mrekulli edhe për mirëqenien tuaj mendore.

Duke pasur një fizik dhe një mendje të shëndoshë, ju do ta keni shumë më të lehtë përballjen me viruset dhe pandemitë.

Fillo tani një jetë të shëndetshme.