Rënia e numrit të të infektuarve dhe rritja e numrit të të shëruarve nga koronavirusi ka bërë që të zbatohen masat më të lehtësuara për parandalimin dhe përhapjen e COVID-19.

Me lehtësimin e këtyre masave përveç qarkullimit të lëvizjes së qytetarëve dhe veturave, tashmë janë hapur edhe bizneset.

Pas vendimit të fundit të qeverisë për fillimit e punëve në disa veprimtari, ka filluar edhe puna në ndërtimin e Prishtinës së Re. Në zonën qëndër të kësaj lagjeje ndodhet kompleksi afarist-banesor Park Residence.

Në këtë kompleks prej sot vazhdojnë punimet në kapacitet të plote. Park Residence, nga investitori Berisha Group, do të ketë rreth 75.000m2 hapësirë banimi dhe biznesi, që e bënë një ndër ndërmarrjet më të mëdha të kategorisë së vet në Kosovë.

Shitja veqse ka filluar, dhe shtëpia juaj e re është vetëm nje telefonatë larg.

Për informata rreth kompleksit Park Residence dhe Prishtinës së Re në përgjithësi mund të kontaktoni pa pagesë në 0800 80 700, ose përmës email adresës info@berishagroup.com