Na Kontaktoni

Kontakti
Berisha Group

ADRESA
dhe info
  • Rruga 'Kosturi' Blloku E1 / Hyrja 6,
  • Lagja: Arbëria 3
  • 10000 Prishtinë, Kosova
  • +383 44 901700
  • berishagroup.com
  • info@berishagroup.com