Kompleksi i parë me pakon “SMART LIFE’ në Kosovë!

Koncepti Smart Life përfshin:

  • Smart Video Intercom
  • SMART HOME
  • Smart Security

Kompleksi “Ambasador Rezidencë” ndodhet në lagjen Arbëria dhe ka lidhje të mirë infrastrukturore me qendrën e qytetit, institucionet publike si dhe kyçje të shpejtë në autostradë dhe distancë të shkurtër me pikat kyçe si: Komuna e Prishtinës, Ambasada e Amerikës, ambasadat tjera diplomatike etj.

Distanca e kompleksit nga Komuna e Prishtinës 0.6 km
Distanca e kompleksit nga Ambasada e Amerikës është 0.7 km
Distanca e kompleksit nga Rrethi i Arbrisë 0.65 km
Shfletoni katalogun: https://goo.gl/e3KZWg

Investo me zgjuarsi për të ardhmen e familjes suaj!

Bëni jetë ambasadori!

Për të blerë banesë në kompleksin në Ambasador Rezidencë, dhe për të mësuar më shumë rreth mundësisë së financimit të saj, kontaktoni në:

  • +383(0)44 901 700
  • +383(0)45 610 700
  • +383(0)44 903 903.
  • info@berishagroup.com
  • http://berishagroup.com

Shfletoni katalogun e llojeve të banesave që ofron ky kompleks: