Bëhu me banesë në zonën e Ambasadave me super mundësi
Ambasador Rezidence

Tashmë janë duke përfunduar punët e fundit në ndërtesën e parë të kompleksit Ambasador Residence, kompleks i ndodhur në një nga zonat më të bukura të kryeqytetit.

Projektet Tona
605
Banesa
40
Lokale
18
Objekte
9
Vite
Te Rejat e Fundit
Prej sot vazhdon ndërtimi i Prishtinës së Re nga Berisha Group

Rënia e numrit të të infektuarve dhe rritja e numrit të të shëruarve nga koronavirusi ka bërë që të zbatohen masat më…

Stili i një jete të shëndetshme, fitore kundër viruseve

Në një kohë kur përballemi më viruse të ndryshme e me pandemi, është shumë e rëndësishme t’i përkushtohemi vetes në mënyrën e…

Ambasador Rezidence
Kompleksi i parë SMART HOME në Kosovë!

Me Smart Home tani, mund të thuhet se gjithçka rreth shtëpisë e keni në xhep! Natyrisht që në ditët e ngrohta kur…

background
Ne punojmë me Klientët
Ne do t'ju ndihmojmë për të zgjedhur apartamentin e duhur për ju
background
Na Kontaktoni